Bemutatkozás

Célunk elsősorban a gyerekek nevelése, a labdarúgás oktatása, képzése, a különböző korosztályok versenyeztetése. Törekvésünk, hogy Nyugat-Nógrád és Szlovákia Ipoly menti térségének meghatározó labdarúgó központjává tudjunk válni. Az egyesületünkben 250 aktív gyerek labdarúgó vesz részt heti három-, négyszeri rendszerességgel a foglalkozásokon, többségében Balassagyarmat és vonzáskörzetéből, az országhatáron innen és túlról, magyar, szlovákiai vagy roma kisebbségi egyaránt.

Egyesületünk az MTK - val kötött partnrségi megállapodást, tíz csapatot működtet, lefedve ezzel a teljes utánpótlás korosztályt.

Az U-19, U-17, U-16, U-14, U-13, U-12, U-11 -es csapataink az országos bajnokságban szerepelnek, ahol évek óta szép eredményeket érnek el. Több bajnoki évben egy-egy arany, ezüst ill. bronz érmet szereztek csapataink.

Az elmúlt években több játékosunk is meghívást kapott a megyei- és régió, valamint a korosztályos Magyar válogatottba, szinte minden évben egy-két játékosunk akadémiai felvételhez jutott. A felnőtt bajnokságban, számos labdarúgónk mutatkozik be.

 

 

Az U-10, U-9, U-7 korosztályú csapataink Bozsik programban és meghívásos tornák keretében valósítja meg versenyeztetési kötelezettségeit ahol mindig kimagasló sikereket érünk el.

Egész évben eredményesen szerepelve, rengeteg sikerélményt szerezve sok tehetség bontogatja szárnyait közöttünk. Feladatunk a rendszeres sportolás, versenyzés, a testedzés lehetőségeinek és szervezett kereteinek biztosítása mellett a tömegsport mozgalom népszerűsítése, az egészséges életmódra való nevelés, egy jól működő közösségbe való beilleszkedés, valamint a sportolói duális karrier támogatása. Hagyományosan minden évben díjazzuk a legszorgalmasabb, legügyesebb, legtöbbet fejlődő gyermekeinket, akik oklevél és tárgy jutalomban részesülnek.

 

A BSE Palóc Farkasok UP.SE. edzői stábja és technikai vezetője mind balassagyarmati NB –s játékos múlttal rendelkezik, közülük többen pedagógusok. Valamennyien rendelkeznek a szükséges UEFA licenc végzettséggel, folyamatosan részt vesznek továbbképzéseken. Sportolóink MLSZ regisztrációval, versenyigazolvánnyal rendelkeznek és rendszeres sportorvosi ellenőrzés mellett versenyeznek.

 

 

 

Fő támogatónk Balassagyarmat Város Önkormányzata, aki minden évben szerződésben vállalja az utánpótlás egyesületünk anyagi támogatását, valamint ingyenesen biztosítja a felkészüléshez és versenyeztetéshez nélkülözhetetlen pályafeltételeket. Bevételi forrás az egyesület számára még a gyermekek után fizetett képzési díjak, a különböző labdarúgó programokban való részt vétel után járó MLSZ támogatás, és a TAO pályázati lehetőségek.

Az Országgyűlés által megszavazott, a sport támogatásával összefüggő törvények új lehetőséget kínálnak egyesületünknek a stabilitás megteremtésére. A társasági adókedvezmény bevezetésével olyan pluszforrásokhoz juthattunk, mely nélkülözhetetlen a céljaink megvalósításához. A finanszírozással a magyar sporttevékenységet támogatják, amely sok cég társadalmi- felelőségválallási (CSR) elképzeléseivel összecseng. A vállalkozások, cégek társasági adójából egyesületünket a BSE Palóc Farkasok Utánpótlás Sport Egyesületet támogatja, ezáltal hozzásegít bennünket ahhoz, hogy a régió kiemelkedő szereplői legyünk. Infrastrukturális fejlesztéseink következtében megvalósuló beruházásaink a térség minden sportolásra vágyó lakójának aktív lehetőséget fog nyújtani.

Ebben keresünk segítőkész hozzáállást és együttműködést:

 

BSE. Palóc Farkasok UP.S.E.